• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

Estan tallats tots els accessos a les Gavarres, encreuaments a nivell, guals i accessos a les lleres de les rieres zones rurals del municipi.

Diversos embornals i registres dels carrers no es poden tancar per l’excés de pressió.

Alguns arbres han caigut sense ocasionar danys personals.

També hi ha hagut alguns despreniments de terra i inundació de baixos.  

Les línies de telefonia mòbil i fibra òptica tenen talls que fan difícil la comunicació.

Les classes del centres escolars s’han suspès durant tot el dia.

El CAP i la Residència Geriàtrica funcionen amb normalitat sense cap incident.

Qualsevol novetat o comunicat urgent es farà arribar a través de les XXSS de l’Ajuntament. Facebook, Twitter i Instagram.

Les previsions emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya continuen anunciant precipitacions abundants a la zona per les properes hores.

S’aconsella no agafar el cotxe si no és estrictament necessari.

No intenteu travessar cap encreuament a nivell, guals, i accessos a les lleres de les rieres.

En el web www.cassa.cat/meteo trobareu la informació de la pluja de les ultimes hores i les dades actualitzades al moment. 

Nota: aquesta informació està vigent en el moment de la seva publicació, però pot variar en funció de l'evolució del temporal. 

Dilluns 20/01 12:59 h D’acord amb les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic deCatalunya, continua la situació de risc per nevades. L'episodi de neu va començar ahir pel sud al massís dels Ports de Beseit, on continuarànevant al menys fins dimarts.

voltaAmb motiu del pas de la 99a edició de la Volta Ciclista a Catalunya per Cassà de la Selva, el dimarts, 26 de març, quedarà restringit i/o tallat el pas de vehicles, entre les 13.30 i les 15h als següents carrers: carretera de Caldes, carrer del Germà Agustí, rambla Onze de Setembre, carrer de Marina, carrer d’Enric Coris i sortida direcció a la Bisbal.

En tot el recorregut d’aquesta prova, quedarà prohibit l’estacionament de vehicles, entre les 9 i les 15.30h. Per aquest motiu, de les 13.30 a les 15h quedaran fora del servei les parades de BUS que hi ha al carrer de Marina i el carrer Provincial.

zombiesOustlast Zone és una activitat d’oci alternatiu, caracteritzada per suposar un desafiament contrarellotge en el qual els supervivents hauran de trobar el refugi i aconseguir entrar-hi abans que s’acabi el temps.