• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

2020 02 26 visita policia platja daroLa delegació de Governació de l'Ajuntament de Cassà de la Selva ha visitat avui la seu de la Policia Local de Castell - Platja d'Aro per tractar els temes d'interès comú en l'àmbit policial local i repassar qüestions que afecten els dos cossos en particular.

2020 02 07 Collaboracio cosos policialsA la reunió de treball que es va celebrar a les instal·lacions del Parc de Bombers de Cassà de la Selva, es va presentar el nou cap de Bombers, el Sr. Francesc Pujades. Hi van assistir l'alcalde del municipi, Robert Mundet; el regidor de Governació, Marià Montsunyer; el cap d'operacions de la regió de Bombers, Ferran Garcia, el tècnic de protecció civil de la província de Girona Albert Perramon  i el sots-inspector de la policia local Alfons Serrano.

 Aquest matí ha tingut lloc a Girona,  a la seu dels Serveis Territorials de la Generalitat, la presentació de l’esborrany, que defineix la col·laboració entre els ajuntaments de  Llagostera, Caldes de Malavella i Cassà de la Selva, en matèria de serveis de seguretat pública.

2020 01 24 AiguatsDesprés dels episodis de fortes pluges que durant dies han caigut al nostre municipi, l'Ajuntament fa un resum de les actuacions al nostre territori en un context d'alerta meteorològica que ha provocat grans destrosses a i fins i tot danys personals que hem de lamentar.