L’ajuntament estrena nou web institucional

Nou web institucionalCoincidint amb la represa a la ‘normalitat’, aquesta setmana l’Àrea de Comunicació de l’Ajuntament de Cassà ha posat en marxa el nou web institucional.

En aquest disseny s’ha prioritzat la funcionalitat, l’accés a les notícies de qualsevol de les àrees i la correcte visualització a través de diferents dispositius actuals, com els telèfon mòbils, tauletes i ordinadors.

En el web s’hi pot trobar tota la informació referent al municipi,  s’han actualitzat les informacions de les diferents àrees de l’ajuntament i se segueix apostant per la transparència i l’atenció ciutadana, posant a disposició del ciutadà els formularis de contacte, les xarxes socials i un nou gràfic en el qual es pot saber les queixes rebudes del ciutadà i la seva resolució.

Algunes de les novetats que s’han incorporat són:

  • Un slider amb els actes més destacats del municipi, web turístic, de Cultura i informacions d’interès.
  • Un apartat amb les últimes noticies publicades.
  • També s’han posat diferents accessos directes a les àrees i apartats més cercats pels usuaris.
  • I per últim s’hi poden trobar webs municipals d’altres àrees, com l’emissora de radio, l’Arxiu Municipal, Sala Galà, Cassà Jove, etc.

Com ja és habitual, l’ajuntament de Cassà té publicats tots els documents necessaris per complir amb la transparència exigida a les administracions públiques.

Malgrat que s’està treballant des de fa temps en el seu disseny, el canvi de servidors i algunes adreces internes que cerquen bases de dades i altres informacions, poden tenir algun error els propers dies fins que s’hagin propagat tots els canvis.