Emotiu homenatge del poble de Cassà a les persones que han mort durant l'estat d'alarma

Homenatge difunts Covid 19Aquest dissabte a la tarda s'ha celebrat en el parc del Surolí de Cassà de la Selva, un emotiu homenatge als difunts que ens van deixar durant l'estat d'alarma i no van poder ser acomiadats tal com es mereixien. L'acte ha sigut un comiat públic, amb un protagonisme destacat per als familiars dels difunts. També hi han assistit amics, i veïns i veïnes del municipi, que d'aquesta forma han volgut acompanyar als familiars en aquests moments tan difícils. 

En l'acte hi ha participat la Jove Orquestra de Cassà i els Marxants de Paraules, que ens han acompanyat durant la cerimònia amb la seva música i ens han recordat el nom de totes les persones que ens van deixar. També hi han assistit els cossos de seguretat del municipi, representats de la Residència Geriàtrica Sant Josep, del CAP i de l'ABS Cassà, autoritats, regidors i regidores i l'alcalde del municipi. 

Ha sigut una cerimònia senzilla, per acomiadar aquests éssers tan estimats, però, no hem volgut que sigui oblidada. Per aquest motiu s'ha posat una placa commemorativa a l'entrada del cementiri municipal, que s'ha descobert un cop acabada la cerimònia. A la placa es pot llegir el missatge: En memòria de les persones que ens han deixat en els transcurs de la Covid-19

Des de l'Ajuntament volem donar el nostre condol personal i en nom de tot el municipi que representem, a tots els familiars que han perdut algun ésser estimat durant aquesta pandèmia i no l'han pogut acomiadar com es mereixi.