Nou aparcament públic gratuït amb 62 places a Cassà de la Selva

Nou aparcament públic gratuït amb 62 places a Cassà de la SelvaAvui dimecres, Cassà de la Selva ha obert un nou aparcament amb 62 places públiques i gratuïtes.

 

Després de l’acord amb els propietaris de l’antiga fàbrica de suro de Can Molinas, l’Ajuntament de Cassà ha obert un nou aparcament amb 60 places públiques gratuïtes i 2 per a persones amb mobilitat reduïda. Aquest aparcament, de 1.800 m2,  està a l’encreuament dels carrers Dr. Robert, Primitiu Artigas i Hospital,  molt a prop de l’escola Puig d’Arques, de la Residencia Geriàtrica i de la zona esportiva del municipi.

L’acord consisteix en què els propietaris es feien càrrec de l’enderroc de l’antiga fàbrica de suro i l’adequació del paviment.  Un cop feta aquesta obra, han llogat el solar a l’Ajuntament per fer-hi un aparcament públic. Aquest acord és per a tres anys, i es podrà prorrogar fins que s’urbanitzi la zona per fer-hi habitatges, un nou vial, una zona verda i aparcaments.

L’Ajuntament s’ha fet càrrec del trasllat de les línies elèctriques, d’enllumenat, de l’ampliació de la vorera, de la senyalització, de la col·locació de papereres i dels focus per il·luminar tot l’aparcament. El cost de les obres per part de l’ajuntament ha estat d’uns 30.000 €.

Accés a l’aparcament

L’accés a l’aparcament es farà des del carrer Dr. Robert, i la sortida serà pel carrer de l’Hospital.

Aquest fet provocarà uns canvis circulatoris en aquest sector per poder donar més fluïdesa al trànsit en aquest punt.

L’entrada en funcionament d’aquest espai públic implicarà la supressió dels aparcaments de vehicles del carrer Hospital, entre el carrer Raval i la rambla Onze de Setembre, espai que s’habilitarà per continuar amb la implantació d’un espai segur per als escolars que accedeixin al col·legi Puig d’Arques des de la zona del Raval.

Ampliació de l’espai segur per a vianants.

L’obertura d’aquest aparcament permetrà obrir un nou carril d’espai segur com el que ja hi ha en un tram del carrer Raval i que comunicarà el centre del poble amb l’Escola Puig d’Arques i els equipaments de la rambla Onze de Setembre. D’aquesta forma, tots els veïns que cada dia utilitzen aquest carrer a peu, podran fer-ho per aquesta via segura, lliure de vehicles aparcats.

 

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H