Celebració del Ple municipal extraordinari el 2 de desembre a les 19  h

2022 12 02 Ple Municipal extraordinariEn aquest Ple Municipal extraordinari sols hi ha una proposta d’aprovació, el nomenament del senyor Alfons Martín Font fill adoptiu de la vila. Un reconeixement especial que el consistori coincideix en ser mereixedor atesa la seva dedicació a promoure el bé en el municipi de Cassà de la Selva.

El nostre veí és objecte d’honor i distinció fa, des de més de deu anys, una tasca lloable de voluntariat amb els/les malalts/es oncològics i les seves famílies. Va ser fundador de la delegació de l’Oncolliga a Cassà de la Selva (es va constituir oficialment el 3 d’octubre de 2012) al costat de tres voluntaris/àries més i la seva tasca de voluntarietat s’ha articulat sobretot des d’aquesta entitat. Però a més, participa activament en altres entitats solidàries del nostre poble en suport i ajuda a les persones més vulnerables per exemple, com a voluntari a Càritas Cassà desenvolupant diferents tasques entre elles la de logística en el magatzem que aquesta entitat té al nostre poble i amb el Banc dels Aliments en les seves campanyes de recollida d’aliments i altres serveis.

1.- Nomenament de Fill Adoptiu de la Vila a Alfons Martín Font.

A més del nomenament, es lliura al senyor Alfons Martín Font una medalla com a fill adoptiu i un diploma de l’esmentat honor i distinció. A partir de l’aprovació, se l’inclourà en el registre municipal d’honors i distincions.