Un Showroom, principal novetat de la celebració del dia internacional de la dona

El consistori de Cassà de la Selva vol commemorar el dia internacional de la dona durant el proper cap de setmana amb una sèrie d’actes innovadors que començaran avui divendres 7 de març.

 

Avui tindrà lloc a les 8 del vespre a l’Auditori de la Sala Galà l’entrega dels premis del concurs fotogràfic ‘Te n’aDones’ que té com a principal finalitat recollir escenes de la vida quotidiana de la dona catalana actual. Seguidament, a les 9 del vespre, el Cineclub Vuitimig, projecta la pel·lícula China Blueen el marc del cicle cinematogràfic ‘Preveure’. En finalitzar el film hi haurà un col·loqui i un petit piscolabis.

L’acte central de la commemoració del dia de la dona tindrà lloc demà dissabte 8 de març amb un ‘Showroom’ que s’allargarà des de les 11 del matí fins a les 8 del vespre a Can Trinxeria. Es tracta d’una iniciativa promoguda pel consistori de Cassà que pretén donar a conèixer la feina d’emprenedors del poble. En aquesta primera sessió, serà la jove dissenyadora cassanenca Núria Martí, juntament amb Laia Garcés, la que presentarà els models de la seva marca ‘A-Couple’. Les peces que dissenyen es dirigeixen a dones aventureres, viatgeres, lluitadores, que compaginen la vida laboral amb la professional. Serà una exposició de moda femenina, música i art. L’Ajuntament de Cassà preveu consolidar la mostra d’emprenedoria al llarg d’aquest any.