Felicitació de Nadal de l'alcalde de Cassà de la Selva

Felicitació de Nadal 2020Aquest any no serà recordat per ser especial per algun o altre motiu sinó per ser l’any que una pandèmia ens va robar una part de la nostra vida i ens l’ha canviat per sempre més.

Potser vivíem en un núvol, potser vivíem sense més preocupacions que anar fent però el que hem passat ens ha fet tocar de peus a terra i palpar una realitat que no vèiem o que, si en teníem alguna notícia, l’obviàvem per no pensar en el que no ens convé. La nostra societat s’ha caracteritzat per anar avançant de manera progressiva des de fa decennis fins que aquest mes de març passat la màquina es va aturar del tot. El món es va aturar i el temps va continuar avançant. No sé ben bé si la realitat supera la ficció, però s’hi acosta molt i de manera perillosa.

A dia d’avui la humanitat ha de fer front a una pandèmia des de qualsevol lloc de la Terra, amb més o menys encerts i amb més o menys afectacions a la ciutadania. Tot i això, no ens hem rendit ni hem claudicat a perdre aquesta lluita, com moltes d’altres que han passat les generacions que ens han precedit.  Ens estem enfrontant a un rival terriblement dur i fort amb molt pocs mitjans i molt pocs coneixements per vèncer-lo. L’esforç dels professionals sanitaris i investigadors mereix tot el nostre reconeixement per la seva incessant feina per donar-nos solucions.

Ens n’hem sortit de mots entrebancs i de moltes derrotes, però la confiança que hem de tenir dins nostre per continuar avançant és imprescindible que la mantinguem ben viva i serena. Hem d’aportar tota la nostra col·laboració per sortir d’aquest impàs, hem de fer créixer la solidaritat per no trencar la nostra societat i hem de creure que hi ha un demà millor i que val la pena lluitar per gaudir-ne nosaltres i els que ens venen al darrere.

Però això, no ha de ser motiu per no gaudir d’aquestes festes tan esperades per petits i grans. Aquests són dies per retrobar-nos amb la família, menjar plegats i tenir un record per a aquelles persones que hem estimat i ens han deixat. També són dies per fer cagar el tió, obrir regals i, aquest any, veure la Cavalcada de Reis des del portal de casa i amb totes les precaucions.

Des del consistori us volem desitjar a tots i a totes que tingueu salut i que de la manera més imaginativa possible feu que aquests dies de celebració siguin més especials que tot el que hem passat.

Que passeu unes molt bones festes!

Ben afectuosament,

Robert Mundet i Anglada

Alcalde de Cassà de la Selva

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H