Visita del conseller d'economia i hisenda, Jaume Giró

2021 10 14 visita consellerEl conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, ha fet una visita al nostre municipi. 

Ha visitat l'ajuntament, on s'ha reunit amb l'alcalde i alguns membres de l'equip de govern. El conseller ha signat el Llibre d'honor, i en el seu escrit ha fet referència a la tradició surera de Cassà i a la música i les tradicions del país. L'alcalde, Robert Mundet, li ha fet entrega d'uns obsequis relacionats amb el suro en record de la seva visita, i tot seguit ha acompanyat al conseller a visitar les instal·lacions de la fàbrica Francisco Oller.

A Francisco Oller s'ha reunit amb en Jaume Nadal, president de Grup Oller i en Joan Puig, director general de Grup Oller a més d'altres directius de l'empresa. El conseller s'ha interessat per la llarga tradició surera del municipi i per la trajectòria de la indústria surera a Cassà. 

Dins la fàbrica, els directius de l'empresa, l'alcalde i els regidors juntament amb el conseller,  han pogut fer un recorregut pels diferents processos de producció on han vist les darreres innovacions tecnològiques aplicades a la fabricació dels taps de que disposa el Grup Francisco Oller.