L'Alcalde de Cassà us desitja unes bones festes de Nadal

FelicitacioEns trobem altra vegada a les portes del Nadal i a pocs dies de començar un any nou. Són moments de fer balanç del que ens ha passat, destriar el bo i el dolent i com no, de començar a preparar quins projectes podrem portar a terme els dotze mesos que venen.

No pot ser d’altra manera, els últims dies sempre els reservem per la família i els amics i coneguts que fa temps que no hem vist. És el moment de grans trobades, de sentir l’escalf d’aquells que ens estimen i recordar els més enyorats. Pels més joves, dies de grans il·lusions i sorpreses, als que no podem defraudar.

Amb tot, no ho podrem celebrar com anys enrere ni amb els que sempre voldríem al nostre costat. Les circumstàncies amb les que hem de conviure provocades per la pandèmia de la COVID ens limitaran un any més aquestes ànsies de llibertat que havíem pogut gaudir ja fa massa temps.

En moltes converses d’aquests dies sentim repetir multitud de vegades el desig que l’any que entrem sigui millor que el que deixem. Que aquest desig de millora i de bons auguris es converteixi en una realitat aquest proper any. Hem d’encarar els desafiaments que ens porta la vida amb optimisme i amb el seny i la responsabilitat, que són els fonaments per una bona convivència social.

Com senyalava anteriorment, fem una valoració positiva de la feina feta una vegada hem passat la meitat de la legislatura i mantenim les piles carregades per acabar els reptes que ens vam marcar tot just començar. Compromís ferm per la millora del poble i la qualitat de vida de tots els cassanencs i cassanenques.

Des del consistori us volem desitjar a tots i a totes que passeu uns dies ben alegres al costat dels que més estimeu, que gaudiu de les activitats que s’han preparat i que aquest any nou que s’acosta estigui ple de salut i esperança.

Que passeu unes molt bones festes.

Ben afectuosament,

Robert Mundet i Anglada