S'obren les tres zones habilitades per a gossos

Avui a les 8 del matí s'han obert les tres zones habilitades per a gossos i ja hi ha hagut usuaris que les han fet servir. Aquests espais, oberts les 24 hores del dia, es troben a tres punts diferents del poble:

- Carrer Castell amb cantonada al carrer Bassegoda

- Carrer Ventallol, al costat de la casa de Can Palau 

- Passeig Ferrocarril, davant de la zona de Sant Anton.

Recordem que en aquests espais és totalment obligat recollir els excrements dels animals i respectar el descans dels veïns. En cas de no complir alguna de les normes anunciades als panells informatius de l'entrada de les àrees, s'aplicaran les sancions recollides a la normativa de tinença d'animals. 

Els espais per a gossos estan delimitats per un filat metàl·lic d’1,20 metres d’alçada, compten amb un banc, una paperera i algun pal de fusta on els animals aniran a orinar. A l’hivern s’hi plantarà algun arbre per aconseguir un espai agradable de cares a la temporada estival.  

La instal·lació d’aquests espais és el tret de sortida d’una campanya de sensibilització ciutadana per reduir els excrements d’animals a la via pública, la qual es desplegarà de forma més intensa el mes novembre.

L’Alcalde de Cassà, Martí Vallès, considera que “s’instal·len uns espais molt reivindicats per als propietaris de gossos, però nosaltres els hi volem demanar a ells que ens  ajudin a reduir els excrements d’animals a la via pública”.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i esperem que gaudiu d'aquests espais!