S’instal·len tres espais per deixar passejar el gos lliurement

Aquesta setmana s'estan instal·lant tres espais on es podran deixar anar lliurement els gossos, sota el control dels seus propietaris.

L'obertura d'aquestes àrees serà a mitjans del mes d'octubre, una vegada ja s'hagin instal·lat alguns bancs i papereres. 

Les àrees per a gossos comptaran amb la mateixa normativa vigent pel que fa a la recollida d'excrements d'animals i el descans dels veïns, la qual caldrà seguir escrupolosament. 

 

LOCALITZACIÓ DELS ESPAIS HABILITATS PER A GOSSOS

- Carrer Castell amb cantonada al carrer Bassegoda

- Carrer Ventallol, al costat de la casa de Can Palau 

- Passeig Ferrocarril, davant de la zona de Sant Anton.

Les zones per a gossos estan delimitades per un filat metàl·lic d’1,20 metres d’alçada i també s’hi col·locarà un banc i una paperera. A l’hivern s’hi plantarà algun arbre per aconseguir un espai agradable de cares a la temporada estival.  

La instal·lació d’aquests espais és el tret de sortida d’una campanya de sensibilització ciutadana per reduir els excrements d’animals a la via pública, la qual es desplegarà de forma més intensa el mes novembre.

L’Alcalde de Cassà, Martí Vallès, considera que “s’instal·len uns espais molt reivindicats per als propietaris de gossos, però nosaltres els hi volem demanar a ells que ens  ajudin a reduir els excrements d’animals a la via pública”.

Farem pública l’obertura definitiva d’aquests espais a través dels canals de comunicació habituals de l'Ajuntament.

 

Si desitgeu més informació sobre aquests espais podeu contactar amb l'Ajuntament de Cassà al telèfon 972 46 00 05 (de dilluns a divendres de 9 a 14 h).