Preinscripció a la Llar d’Infants Municipal Taps per al curs 2021-2022

Llars tapsEl proper dia 10 de maig, s'obrirà el periòde de preinscripcions per a la Llar d'Infant Municipal Taps per al proper curs 2021-2022. 

Per al primer cicle d'educació infantil de 0 a 3 anys, les dates per presentar la sol·licitud seran del 10 al 21 de maig de 2021 (ambdós inclosos). Per poder formalitzar la preinscripció, s’hauran de realitzar els tràmits a través de l’administració electrònica. Podeu consultar tota la informació referent al procés de preinscripció i matriculació al web de la Llar d’Infants Taps. Allà hi haurà els formularis de sol·licitud i tota la documentació necessària per al procés.

MOLT IMPORTANT:  El període de preinscripció és per a aquells infants que vulguin començar anar a la Llar al setembre, quan comenci el curs escolar 2021-2022. No es pot enviar cap sol·licitud si no és aquest per aquest motiu. Els infants que vulguin anar a la Llar, però, per les circumstàncies que siguin, ho vulguin fer més tard o no tinguin l'edat mínima, cal que es posin en contacte amb la Llar (al telèfon 972 46 02 29 o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Finalment, els alumnes que ja estan matriculats a la Llar no han de tornar a fer tot el procés de preinscripció i matrícula. Des de la Llar informaran de com fer-ne la renovació.