El PTT d’Auxiliar de Vivers i Jardins que es desenvolupa a Llagostera i Cassà de la Selva guanya el premi d’emprenedoria dels Impuls FP

PTT Cassà i LlagosteraEl PTT d’Auxiliar de vivers i jardins que es desenvolupa a Llagostera i a Cassà de la Selva, juntament amb el PTT de Guíxols-Vall d’Aro, ha quedat en primera posició en la categoria d’emprenedoria dels premis Impuls FP que organitza el Departament d’Educació de la Generalitat. 

L’alumnat del PTT de Llagostera i Cassà de la Selva ha estat guardonat gràcies a la iniciativa Ecoardenya, realitzat des del mòdul de Projecte Integrat d’aquest curs 20-21, en el qual els tres perfils que el conformen han creat de forma fictícia una cooperativa que ven productes ecològics i de proximitat. Des del PTT d’Auxiliar de Vivers i Jardins han estat els productors principals de l’empresa gràcies al seu hort ubicat a Cassà de la Selva. El perfil d’hoteleria ha elaborat diferents receptes amb aquests productes (melmelades, sucs, sales…) i el de vendes ha fet diferents campanyes de màrqueting i difusió de l’empresa.

Des de la coordinació del PTT han valorat molt positivament el premi i la feina portada a terme per tot l’alumnat

Podeu veure el projecte Ecoardenya al perfil d’Instagram @Ecoardenya.