JORNADES D’EDUCACIÓ I FAMÍLIA

2021 09 17 xarxes educacio familia 2021Us presentem la primera edició de les Jornades d’Educació i Família a Cassà de la Selva. Es tracta d’una sèrie de xerrades i tallers formatius on es treballaran aspectes diversos relacionats amb l’educació des de la primera infància fins a l’adolescència (o més...). Aquestes jornades s’adrecen especialment a famílies, però són extensibles a tota la comunitat educativa.

Volem destacar que algunes de les sessions vindran acompanyades d’un taller paral·lel perquè els infants hi puguin assistir mentre els pares i mares participen de l’activitat.

Aquest és el calendari de les jornades programades:

  • ELS NOSTRES CONFLICTES DE CADA DIA (3 d'octubre): Adreçada a famílies amb fills i filles de totes les edats. Acompanyada de taller per a infants de 3 a 10 anys. A càrrec de Maria Helena Tolosa, mestra logopeda, psicopedagoga i PNL. 
  • COM ACOMPANYAR LA SEXUALITAT DELS INFANTS (17 d'octubre): Adreçada a famílies i educadors i educadores d'infants de 0 a 12 anys. Acompanyada de taller per a infants de 3 a 10 anys. A càrrec d'Anna Salvia Ribera, psicòloga en educació i salut sexual. 
  • PLANETA ROSA I PLANETA BLAU? EL SEXISME EN EL JOC I LES JOGUINES (7 de novembre): Adreçada a mainada de 8 a 12 anys i les seves famílies. A càrrec de Cristina Vila Peñuelas,sociòloga especialitzada en igualtat de gènere. 
  • TALLER D’EINES DE CONTROL PARENTAL DIGITAL (28 de novembre): Adreçada a famílies i educadors i educadores d'infants de 3 a 14 anys. Acompanyada de taller per a infants de 3 a 10 anys. A càrrec de Mariola Dinarès Quera, periodista i SMM. 

Les places són limitades, cal fer inscripció prèvia a: cassacultura.cat