Noves activitats del Passaport Edunauta!

2022 01 10 passaport edunautaJa tenim el nou catàleg d'activitats del Passaport Edunauta!

Podreu trobar tots els actes al "Catàleg del passaport Edunauta" , hi ha moltes activitats per a tota la família, recordeu demanar sempre que us posin el segell de l'activitat a la que assistiu!

Totes les activitats proposades són gratuïtes, i algunes necessiten inscripció prèvia.  Hi podreu trobar tallers, xerrades, el racó del joc, cinema  i espectacles molt diversos us recomanem que descarregueu el catàleg per poder planificar les vostres activitats. Degut a les restriccions Covid, alguns espectacles  i actes poden tenir restriccions d'aforament i necessiten inscripció, a cada activitat hi trobareu la informació de com us podeu inscriure.

 Al final de curs es convidarà a tots els edunautes i les seves famílies a un acte de graduació per reconèixer els aprenentatges realitzats al llarg de curs.

Aquest cap de setmana hi trobareu l'escape room narratiu "El misteri del col·leccionista de contes", el taller familiar de planter "Florint junts" o el Racó del Joc entre altres activitats! 

Per qualsevol dubte, podeu contactar amb l’àrea d’educació de l’Ajuntament (972 46 00 05 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Aquí teniu l'enllaç amb la informació del passaport Edunauta.