• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

El Servei Comarcal de Català del Gironès durà a terme durant tot el setembre, a Cassà de la Selva, inscripcions per als cursos de català i el Voluntariat per la llengua per al període octubre 2015- febrer 2016.

 

Inscripcions durant el mes de setembre

Totes les persones interessades a fer algun curs de català o bé apuntar-se al programa de voluntariat lingüístic han de passar els dimecres 9, 16 i 23 de setembre, d’11 a 14 h, per l'Ajuntament, on podran informar-se de l'oferta formativa, fer proves de nivell, etc. Durant la resta de la setmana ens poden trobar al Consell Comarcal del Gironès, tel. 972 21 32 62 o poden contactar amb nosaltres per correu electrònic a l’adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Aquest any està previst que els cursos comencin el 28 de setembre.

 

Cursos oferts

Enguany, a Cassà, s'ofereixen dos cursos presencials: un Bàsic 3, que es farà els dilluns i els dimecres, de 18 a 20 h, i un curs inicial, que tindrà lloc els dilluns i dimecres, de 15 a 17 h. Tothom qui estigui interessat a fer algun altre nivell també pot adreçar-se a l'Ajuntament, on se l’informarà de cursos presencials a altres localitats o d’altres modalitats d’ensenyament com ara els cursos en línia Parla.cat (nivells elementals, intermedis i de suficiència) o els cursos semipresencials i a distància (nivell C2) i es buscarà l'opció més adequada per a cada cas.

Per altra banda, també es durà a terme un curs de perfeccionament (nivell C2) a la seu del Consell Comarcal del Gironès, cada divendres, de 16 a 19 h i un curs Intermedi 1, a Vilablareix, cada dilluns, de 16 a 19 h. Aquests cursos tenen abast comarcal, és a dir, pretenen cobrir la demanda que hi pugui haver d’aquests nivells a tota la comarca.

 

Voluntariat per la llengua

Finalment, també s'obren les inscripcions al Voluntariat per la llengua, programa que ja fa anys que funciona a Cassà de la Selva i que ha comptat amb la participació de força ciutadans del municipi, ja siguin alumnes dels cursos o bé persones que desinteressadament ofereixen part del seu temps per conversar en català amb una persona que l'està aprenent.

 

Podeu trobar més informació a: www.cpnl.cat/girones.