Cassà participa a la campanya ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’

Cassà participa a la campanya Mullat per lEsclerosi Múltiple Aquest any, malgrat la pandèmia que ens afecta, Cassà de la Selva no ha volgut perdre l’ocasió de col·laborar, un any més,  amb la Fundació Esclerosi Múltiple.  

 

Sempre es feia l’activitat ‘Mulla’t’ a la piscina municipal, que se simbolitzava amb un salt massiu per part dels usuaris i membres del consistori municipal que hi participaven. Aquell mateix dia, es podien fer donacions i comprar material per col·laborar amb la Fundació i ajudar, d’aquesta manera, a les 9000 persones que pateixen la malaltia a Catalunya.

Aquest any, amb les mesures de seguretat que hem de complir a causa de la Covid-19, s’ha decidit no fer l’activitat a la piscina municipal i muntar la botiga virtual amb la Fundació Esclerosi Múltiple. D’aquesta forma segura, els usuaris que vulguin col·laborar poden fer-ho comprant els productes, i des de la Fundació se’n cuiden de enviar-los a casa.

Des de l’ajuntament sabem que aquest dies només parlem de la Covid-19, però hem de ser conscients que hi ha moltes malalties que també necessiten ajuts,  investigació i recursos mèdics, per aquest motiu ens ha semblat molt important col·laborar-hi d’aquesta forma. La campanya s’allargarà tot l’estiu.

El "Mullat per l'esclerosi múltiple’ és la campanya anual més important de la Fundació Esclerosi Múltiple i permet que la vida de les 9.000 persones que hi ha a Catalunya amb aquesta malaltia soni millor amb serveis d’atenció a les persones recent diagnosticades, neurorehabilitació, formació laboral i també recerca per alentir la progressió de la malaltia. Enguany, la crisi del coronavirus ha convertit el 'Mulla't' en més important que mai perquè en temps de coronavirus, no podem oblidar l'esclerosi múltiple.

Per aquest motiu, Cassà de la Selva s'ha sumat a aquesta iniciativa de la botiga virtual. Entre tots, amb el nostre granet de sorra podem ajudar a la Fundació Esclerosi Múltiple i a la moltes persones que pateixen aquesta malaltia.

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H