Aquest cap de setmana a Cassà, torneig Eurofirms de Futbol base

2021 09 03 torneig eurofirmsAquest cap de setmana es disputen les dues primeres jornades del torneig Eurofirms de futbol base organitzat per la UD Cassà al camp Municipal d'Esports de Cassà de la Selva.


Dissabte, 4 de setembre, es jugarà el torneig reservat a equips benjamins masculins i el diumenge el d'alevins també masculins. El cap de setmana següent (11 i 12 de setembre) es disputaran els partits de les categories femenines.
Els partits es disputaran en doble sessió de matí i tarda; al matí, a partir de dos quarts de deu, els dotze equips participants es distribuiran en tres grups de quatre i faran una lligueta; a la tarda els vuit millors equips jugaran els quarts de final, semifinals i final. La final està programada a 2/4 de 7 de la tarda del vespre. Des de l'organització s'ha organitzat un servei de transport i de restaurant per als participants al torneig que tenen el dinar, l'esmorzar i el berenar inclòs en el preu de la inscripció.


Es preveu que més de mil persones entre jugadors, tècnics i acompanyants participin en aquest Torneig Eurofirms de futbol base que ha aconseguit la participació d'alguns dels equips més destacats del país, entre els quals l'FC Barcelona i el RCD Espanyol.
L'aposta ferma de la Unió Deportiva Cassà, organitzadora del torneig, per l'esport femení es concreta en aquesta segona edició. La incorporació del futbol femení en el torneig és un pròleg a l'inici de la temporada esportiva per a equips de formació de futbol 7.


Durant el torneig es respectaran les restriccions per la covid-19 amb mesures com aquestes:
• És recomanable, que cada jugador/a porti la seva ampolla d'aigua per facilitar la hidratació.
• S'accedeix a les instal·lacions amb la mascareta posada.
• Cal rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic a l'entrada i sortida.
• Els jugadors/es i tècnics que estan a la banqueta han d'utilitzar la mascareta en tot moment. El jugador/a només se la pot treure per jugar.
• L'entrada és únicament per la Rambla 11 de setembre.


Des de la UD Cassà, el seu president, Miquel Clapés ha destacat el fet que el torneig permetrà veure alguns dels equips més punters de Catalunya en les seves categories, ja que entre altres vindran equips com el FC Barcelona, RCD Espanyol, i Girona FC, a més de clubs de gran prestigi a les comarques gironines, com Palamós, Figueres o Peralada. "L'organització ha estat complexa, però gràcies al suport de l'Ajuntament i d'Eurofirms i d'altres empreses com el restaurant del Centre Recreatiu s'ha pogut afrontar el torneig que ja s'havia celebrat en anteriors edicions com a recordatori a Josep M. Burset, gran impulsor del futbol a Cassà", ha manifestat Clapés.
El president del club també ha remarcat que "El torneig s'espera que porti forces visitants a Cassà durant els dos caps de setmana amb un moviment de més de mil cinc-centes persones a cada categoria".
En la mateixa línia, l'alcalde Robert Mundet, ha manifestat que "Des de l'Ajuntament de Cassà continuem donant suport a totes les iniciatives que organitzen les diferents entitats esportives de la vila. Aquest ambiciós torneig serveix una vegada més per reivindicar el trencament dels estereotips de gènere en l'esport i mostrar l'aposta pel futbol femení que ha fet la UD Cassà des de fa anys. Ens felicitem d'aquesta nova iniciativa i agraïm a tots els patrocinadors i voluntaris que ho fan possible".


A falta de tancar la presència d'algun equip en les categories femenines els clubs que ja han confirmat la seva presència al torneig són els següents:
Benjamí masculí:
RCD ESPANYOL, UE FORNELLS, FC BARCELONA, UE FIGUERES, UE SABAT, UE BREDA, L'ESCALA, AQUA HOTEL FC, TORDERA, PERALADA i UD CASSÀ (2 equips)
Aleví masculí
AT. BISBALENC, PERALADA, RCD ESPANYOL, UE FORNELLS, FC BARCELONA, UE FIGUERES, PALAMÓS, UE SABAT, BASE VILOBÍ, AQUA HOTEL FC i UD CASSÀ (2 equips)
Aleví femení:
GIRONA FC, UE PORQUERES, FC BARCELONA, VIC RIUPRIMER, UE FIGUERES, WOMANS BCN, RACING BLANENC i UD CASSÀ.
Infantil femení:
INFANTIL FEMENÍ, L'ESTARTIT, GIRONA FC, CALA GUIDÓ, UE PORQUERES, UE OLOT, UE FIGUERES, WOMANS BCN, UE CORNELLÀ DE TERRI, RACING BLANENC, LA VALL D'EN BAS i UD CASSÀ.

Aquests són els horaris de la primera jornada:

2021 09 03 torneig eurofirms 4setembre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquests són els horaris de diumenge:

2021 09 03 torneig eurofirms 5setembre

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H