Inaugurem nova pista esportiva al parc del carrer Joaquim Ruyra

2022 06 29 inaugurem nova pista esportivaAhir es va acabarla nova pista pavimentada dedicada a la pràctica esportiva a l'aire lliure. Aquest nou espai està ubicat al parc del carrer Joaquim Ruyra, entre els carrers Ventallol i Ponent, al costat del parc de salut i del parc de cal·listènia.


És una pista de formigó de 20x20 m, amb porteries de bàsquet i de futbol sala, amb un tancament metàl·lic perimetral i unes xarxes per evitar que les pilotes vagin a la via pública. Amb aquest nou espai lúdic-esportiu es donen per finalitzats el conjunt dels 3 projectes que hi havia previstos com a espais pavimentats per a diferents pràctiques esportives, incloent-hi aquesta pista, la pista del costat de l'Estació i el circuit de pumptruck a la zona esportiva que va ser el projecte guanyador de 2020 dels pressupostos participatius.

 Aquesta pista es va subvencionar en part amb el Fons Econòmic de Caràcter Extraordinari de la Diputació de Girona, dedicat a les despeses en inversions amb una subvenció de 14.150,99 €.