Més de 150 participants en la 39a edició de les 24 hores de Tennis de Taula de Cassà

24 hores de Tennis de TaulaLa categoria de dobles s'instaura amb més quaranta parelles inscrites.
De moment, més de cent cinquanta jugadors i jugadores de clubs de tot Catalunya i l'estat espanyol s'han inscrit per participar en la 39a edició de les 24 hores de Tennis de Taula Trofeu Narcís Negre, que enguany recuperarà el seu format habitual després de dos anys de restriccions per la pandèmia de la Covid-19.

La jornada de tennis de taula s'iniciarà dissabte 27 d'agost, a les 10 del matí amb la disputa de l'Obert català reservat a jugadors i jugadores de les categories aleví i benjamí que participaran en una prova puntuable per al rànquing català. Les finals es disputaran a les 4 de la tarda; a les 6 començaran les 24 hores que es dirimiran en diferents categories: absoluta masculina i femenina, juvenil, infantil, tennis de taula adaptat, veterans 40 i veterans 50.
Com a novetat, enguany es jugarà la competició de dobles que ha tingut un extraordinari èxit d'inscripció amb més de quaranta parelles inscrites fins al moment. Aquesta competició de dobles es disputarà diumenge al matí, un cop finalitzada la fase classificatòria de les altres categories, abans d'entrar a les eliminatòries finals, que es jugaran a partir de dos quarts d'onze del matí a les instal·lacions del Pavelló Triple de Cassà. També diumenge al matí es disputaran les partides reservades a jugadors locals i no federats.
Les partides es jugaran fins al diumenge al migdia quan està previst que es disputin les finals en les diferents categories. A les 2 de la tarda de diumenge es lliuraran els guardons als millors classificats.
Les 24 hores de Tennis de Taula de Cassà es disputaran a les instal·lacions del PAV3 de Cassà de la Selva, on hi haurà les 16 taules de competició, sota l'organització del Tennis Taula Cassà amb la col·laboració del Foment Deportiu Cassanenc i l'Ajuntament de Cassà de la Selva. Els participants podran accedir a la piscina per refrescar-se al llarg de la competició i disposaran d'un espai per a acampada i un ampli aparcament a la zona esportiva.
L'actual campió d'Espanya, i guanyador de les dues darreres edicions de les 24 hores de Tennis de Taula, Marc Duran, és un dels grans favorits per imposar-se a la competició a la qual també s'hi ha inscrit el veneçolà del San Sebastián de los Reyes, Nelson Villanueva. Per part cassanenca Andreu Puigmolé és dels aspirants a estar entre els millors. Les inscripcions a la prova es tanquen el dijous, 18 d'agost i en aquests moments hi ha 153 inscrits entre les diferents categories.

El president del TT Cassà, Albert Puigmolé manifestava la seva satisfacció per la recuperació de la normalitat de les 24 Hores de Cassà "una prova que té unes singularitats úniques en el programa de competicions al nostre país des de fa mesos tenim peticions per venir a Cassà a jugar i esperem que enguany recuperem el bon ritme que els darrers anys de Covid no ens havien permès".
Més informació i inscripcions a: 24httcassa.cat

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H