L’Ajuntament rep una Subvenció de 100.000 € de la Diputació de Girona per millores a la zona esportiva

2023 11 10 subvenció zona esportivaAquesta subvenció es destinarà principalment a tres projectes de millora de la zona esportiva: l'enderroc de l'antic gimnàs del Foment Deportiu, la substitució del paviment de la platja de la piscina coberta i el condicionament del passadís superior de les grades del camp de futbol municipal.


L'antic gimnàs del Foment Deportiu és una construcció de la dècada dels seixanta del segle passat i en desús des de fa més de quinze anys, l'edifici presenta aluminosi i les cobertes d'uralita estan molt deteriorades en determinades zones, per això la recuperació de l'edifici és inviable des del punt de vista econòmic i de seguretat. El projecte inclou l'enderrocament d'aquest immoble, així com l'adequació, provisional, d'aquest espai per tal que els usuaris de la piscina d'estiu el puguin gaudir.


Pel que fa a la substitució del paviment de la platja de la piscina coberta, preveu la substitució per un paviment continu, sanitari amb acabat antilliscant d'entre 3 i 4 mm de gruix de resines de metilmetacril·lat amb àrid de quars acolorit que compleixi amb la normativa vigent.


Finalment, també es farà el condicionament del passadís superior de les grades del camp de futbol municipal, actualment, aquest espai es troba molt degradat amb molts de sots i el paviment està desgastat i es desprèn en alguns punts. Amb aquests treballs de millora també s'aprofitarà per crear una galeria de serveis, per tal de poder passar totes les connexions de llum, electròniques, de so, etc, sense haver d'actuar sobre el paviment, així com la instal·lació d'elements de seguretat que evitin el risc de caigudes dels usuaris que transiten en aquest espai cap a les grades.


En aquest sentit, el regidor d'esports Albert Arderiu comenta "estem molt satisfets i agraïts amb aquesta subvenció de la Diputació. A Cassà tenim la sort de tenir una zona esportiva molt completa, amb molts equipaments i a més a més compactada; però tenir aquestes instal·lacions implica un gran treball de manteniment i també inversió per actualitzar-les i mitigar el desgast de l'ús i el pas del temps. Aquesta subvenció ens permetrà executar tres millores de molta envergadura, que s'emmarquen dins d'un pla de xoc amb 21 millores en equipaments esportius realitzades aquest darrer semestre del 2023 i amb voluntat de continuar-lo el pròxim 2024."

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H