Obres de fressat i asfaltatge de diferents carrers de la vila

obresAmb motiu dels treballs de fressat i asfaltatge, a partir de dilluns dia 28 de gener i fins el dimarts 12 de febrer, quedarà restringit el pas de vehicles per diferents carrers de la nostra població.

 

Els carrers que quedaran afectats per aquestes obres seran: carrer del Raval, Carrer del Portal (del carrer del Ferrocarril al carrer del Far), carrer del Doctor Robert, carrer del Castellflorit (entre la carretera Provincial i el carrer Francesc Macià), carrer del Remei, carrer del Molí (entre la carretera Provincial i el carrer de la Fraternitat), carrer de Susvalls (entre el carrer del Remei i el carrer del Pelegrí), carrer de la Conca i carrer de la Barceloneta.

Aquestes dates són orientatives i poden variar depenent de la climatologia.

Recordeu que els vehicles no podran entrar i sortir dels garatges amb motiu dels treballs de fressat o asfaltatge i en els moments que tinguin les màquines al davant. Es recomana treure els vehicles de bon matí per evitar molèsties.

Els veïns afectats no podran estacionar els seus vehicles als carrers en qüestió quan les màquines hi estiguin treballant.

Per a qualsevol dubte o aclariment relatiu al curs dels treballs, caldrà que us poseu en contacte amb la Policia Local al telèfon 972461069

Les obres començaran pel carrer del Raval, el dia 28 de gener i s’allargaran fins el 31.

 

Calendari previst:

  • Dies 29 i 30 de gener, al carrer Dr. Robert.
  • Dies 30 i 31 de gener, i 1 de febrer, al carrer Portal (entre pg. Ferrocarril i carrer Salut) i carrer Salut.
  • Dies 31 de gener, 1 i 4 de febrer, al carrer del Molí (entre carrer Provincial i carrer Fraternitat).
  • Dies 4 i 5 de febrer, al carrer Castellflorit.
  • Dies 6 i 7 de febrer, al carrer del Remei.
  • Dies 8 i 9 de febrer, al carrer Barceloneta.
  • Dies 9, 10 i 11 de febrer, al carrer de la Conca.