Millores a l’Espai Jove L’Escorxador

Per tal de millorar les condicions de  la sala d'activitats de l'Espai Jove L’Escorxador, a les dependències que hi ha al c/ Enric Coris, s'ha canviat una porta metàl.lica d'entrada per una d'alumini amb vidre, amb barra antipànic per obrir-se en cas d'emergència.

D'aquesta manera s'estalvia energia elèctrica durant el dia i es milloren les condicions del local ja que durant aquest 2014 s'engegaran nous projectes de lleure juvenil. Sempre s'hi duran a terme activitats relacionades amb formació (de monitor de lleure, d'aprenentatge d'oficis, etc), i també serà un espai a disposició de les entitats del municipi, per a reunions, xerrades, activitats, etc. L’Escorxador està equipat amb tot el necessari per a fer-hi activitats ben diverses. Compta amb una instal·lació fixa de pantalla i projecció, sistema d'altaveus, taules i cadires, petit entarimat, etc..
Cal recordar que el Punt d'Informació Juvenil, que havia estat en un dels despatxos del mateix equipament, ha estat traslladat al Centre Cultural Sala Galà, i totes les consultes amb relació a l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament es poden realitzar en aquesta nova ubicació.