Els Reis d'Orient arriben a Cassà amb novetats

Els Reis de l'Orient s'estan preparant per arribar a Cassà i enguany venen amb novetats. Preneu nota!

 

- CARTA ALS PATGES REIALS: divendres 30 de desembre de 18 a 21 h al Parc Infantil de Nadal Nadalenks (Pavelló Polivalent) amb entrada gratuïta. 

- CAMPAMENT REIAL: dijous 5 de gener de 17 a 21 h. Enguany es trasllada a la plaça de la Coma on els patges recolliran cartes, hi haurà un espai per fer tallers i molts caramels. Aquest acte és organitzat conjuntament amb la Comissió de Festes de Cassà. 

- CAVALCADA DE REIS: dijous 5 de gener, sortida a les 18 h del Pavelló Polivalent. El recorregut serà l'habitual: passeig del Ferrocarril, rambla Onze de Setembre, carrer Ample, carrer Raval, carrer Bonavista, passeig Vilaret, carrer Barraquetes i plaça de la Coma. El discurs dels Reis d'Orient serà a la plaça de la Coma però la recepció serà, igual que l'any passat, al Casal de Jubilats. L'entrada al Casal de Jubilats serà pel carrer d'Anselm Clavé i la sortida es farà per la baixada de la Coma. 

- NIT MÀGICA: dijous 5 de gener, després de la cavalcada de Reis. Les famílies que vulguin rebre la visita dels patges a casa s'han d'inscriure al Centre Cultural Sala Galà abans del 3 de gener (972 46 28 20) o en aquest formulari. Aquest acte és ofert per l'AEiG La Claca. 

Les famílies amb infants malalts poden trucar a la Policia Local (972 46 10 69) perquè els Reis els visitin a casa. Aquest és un servei diferent del de la Nit Màgica.