Aquest any la Festa Major de Cassà s'ha retransmès per internet

FMCassaAquest cap de setmana hem celebrat la Festa a Casa, o sigui la Festa Major confinada. 
Totes les activitats es van celebrar a porta tancada i es van retransmetre en directe a través de la plataforma d'streaming. Aquesta plataforma de nova creació va tenir més de 1.500 visites en 4 hores d'emissió per seguir els actes de la Festa Major. 
Per celebrar aquestes activitats, es van seguir totes les normes de seguretat i higiene que establia el protocol com les distancies de seguretat, desinfecció de tot el material, micros, etc. 



Una Festa Major sense gegants no és una festa i per tant, el dissabte a les 6 de la tarda vam poder veure balls de plaça en streaming, en aquesta ocasió el gegant i la geganta portaven la mascareta.
A continuació dels gegants vam poder gaudir de dues hores ininterrompudes de música cassanenca de la mà de diferents artistes locals. 

El pati de Can Trinxeria es va convertir en un plató de televisió per poder fer arribar la cultura a les cases a través de les pantalles. Ens van acompanyar més de 1.000 espectadors virtuals. Malgrat les dificultats i la situació excepcional, vam poder gaudir de l’edició més internacional del Cassà es Vesteix de Música, fins i tot amb visites de fora del país!

El diumenge vam tenir una sessió de música amb dj’s de casa nostra, Dj Degree i Dj Raver.Music, que durant el confinament han estat animant als veïns amb la seva música. Per aquesta ocasió es va fer una sessió en streaming que va tenir més de 400 visites, algunes des de Londres i EEUU.

Per altra banda, alguns veïns van animar-se a participar a la segona edició del concurs de balcons de la Comissió de Festes de Cassà. Els guanyadors es faran públics a la gala d’entrega de premis que tindrà lloc el proper dissabte dia 13 de juny a les 19.30 h i es podrà seguir en streaming a cassa.cat/fmdirecte. L’acte comptarà amb la col·laboració dels Petits Marxants i els alumnes de l’Escola de Música.

Durant tot el cap de setmana tothom que s’havia inscrit a la 37è Colors sobre l’Asfalt ha pogut fer el seu dibuix, i a partir de dimecres formarà part de l’exposició virtual a cassa.cat/expocolors d’aquesta edició singular. 
A l’exposició podrem veure tots els dibuixos i per conèixer als guanyadors, haurem d'esperar aquest dissabte a les 19.30 h a la gala virtural que es farà en directe per www.cassa.cat/fmdirecte . Enguany s'han inscrit 150 persones a l'edició de Colors sobre l'Asfalt. 

Finalment, per arrodonir la festa, els alumnes de Preparatori, Tercer i Quart de l’Escola de Música han preparat un concert virtual que es podrà veure properament a la pàgina web de Sala Galà.

Volem acabar agraint a tota la gent que ens ha ajudat a fer La Festa a Casa, sense ells no hauria estat possible. Colla gegantera, artistes i cantants, Dj's cassanencs, i persones voluntàries. 

 

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H