Divendres, presentació en exclusiva de dos singles als Balcons Sonats de Cassà de la Selva

Divendres presentació en exclusiva de dos singles als Balcons Sonats de Cassà de la SelvaAquest divendres 31 de juliol, és l'última sessió dels Balcons Sonats dels dj's locals, Dj Degree i Raver.  Com ja es habitual, ens amenitzaran la nit amb la seva música, aquesta setmana, música electrònica i comercial.

El Dj Raver aprofitarà per fer la presentació de dos nous singles de manera exclusiva. Es tracta de dos cançons que ha composat ell mateix i que encara no han sortit a la llum. Els dos projectes es diuen Here and Now i Only You.

Here and Now és un tema de Progressive-House pensat per a les pistes de ball i que ens interpretarà la cantant Barcelonina Laura Roma, @lauramoag, qui té una gran projecció de futur en el món de la música.

Only You, un tema de House-melòdic inspirat amb el DJ suec Avicii, estarà interpretada pel cantant local Juan Cabrera, que donarà ànima a una lletra que parla sobre aquelles persones que ens han deixat.

El públic que tingui previst estar a les terrasses de la plaça de la Coma, poden demanar la seva cançó preferida fins aquest dijous,  30 de juny,  a  través de les xarxes socials de l’Ajuntament.

L’acte està pensat per gaudir d’una nit musical ambientant a les terrasses dels establiments. Des de l’Ajuntament, a l'igual que ens edicions anteriors, es fa una crida a mantenir les distàncies de seguretat i portar les mascaretes de protecció en tot moment. També s'ha fet el recordatori als establiments del centre, per tal de que mantinguin la distància entre els les taules dels clients.

Des de l'Ajuntament, també es posaran cadires per la gent que vulgui venir a gaudir de la música sense haver d'estar a una de les terrasses de la plaça.