Torna la Fira de Santa Tecla, del 17 al 19 de setembre

2021 09 13 StaTecla 2021El proper cap de setmana arriba una nova edició de la Fira de Santa Tecla, amb moltes activitats per a totes les edats.

Reprenem la celebració de la "festa petita" de Cassà ,ens retrobarem amb activitats ja presents a altres edicions i algunes de noves tot adaptant-nos a les mesures encara vigents per la Covid-19.

Divendres 17 de setembre a la tarda comencen amb els actes que obren la programació del cap de setmana. Podreu gaudir de les visites guiades amb en Fonsu, la Trobada de Gegants i puntaires, espectacles familiars, així com diferents exposicions, xerrades i els concerts del Pony Pisador i la Firal Band les nits de divendres i dissabte. 

En aquesta edició també es pot fer un viatge a la història de Cassà amb la presentació del llibre "Cassà de la Selva Desaparegut", i una visita guiada amb el mateix nom, que farà un recorregut pels racons i la història del municipi, divendres a les 19 h. Dissabte al passeig Vilaret també podreu fer un recorregut per les restes indianes a Cassà que culminarà amb la conferència "Indians a Cassà" a Can Trinxeria.

Com a novetat aquest any, diumenge a les 09:45 h es farà la primera trobada d"Urban Sketching" a Cassà, és una modalitat de dibuix fet principalment amb llapis o bolígraf passant una bona estona davant els espais urbans escollits.

Recordeu que les activitats tenen l'aforament limitat i que s'han de reservar les entrades a cassa.cat/santatecla.

Aquí trobareu el cartell amb tot el programa.