Neix el Jazzà, un nou cicle de xerrades i música a Cassà

Reserves a cassacultura.catEl 17 d'octubre engega la primera edició del Jazzà el nou Cicle de Xerrades i Concerts deJazz i Músiques Improvisades que tindran lloc a les Golfes de Can Trinxeria aquest darrer trimestre de l’any.

Les Golfes de Can Trinxeria seran l’escenari d’aquesta primera edició del Jazzà que convertides en un autèntic club de jazz acolliran algunes de les propostes més destacades de l’escena jazzística del país. Els concerts d’aquest cicle tenen la particularitat de començar amb unes xerrades que volen ser un punt de trobada entre el públic i els artistes.

En aquest espai els músics donaran a conèixer les particularitats del seu projecte, desvetllaran el seu procés creatiu, la seva trajectòria tot plegat per crear les complicitats nessàries que faran possible gaudir encara més de la música en viu. El guitarrista Dani Pérez i el contrabaixista Jordi Mestres presentaran els seus respectius nous treballs discogràfics en aquesta primera edició del Jazzà on també tindrem l’oportunitat d’escoltar la veu de Laia Cagigal que amb el guitarrista Joel Moreno han preparat un concert molt especial pel mes de desembre.

Aquesta proposta de Cassà Cultura vol acostar la música en estat pur als veïns i veïnes del seu municipi, crear comunitat al voltant de l’escenari de les Golfes de Can Trinxeria i a la vegada fer difusió d’algunes propostes de l’escena musical de casa nostra que malgrat la seva gran qualitat sovint no tenen un espai adequat en les programacions més generalistes.

Jazzà és una iniciativa de l’Ajuntament de Cassà de la Selva amb la col·laboració de la Diputació de Girona i la producció d’UnderPool. Les Golfes de Can Trinxeria convertides en un autèntic club de jazz seran l’escenari perfecte per gaudir d’algunes de les propostes més destacades de l’escena actual del jazz i músiques improvisades de casa nostra. Aquests concerts de petit format tindran com a pròleg una xerrada amb cada un dels artistes que ens visitaran, una oportunitat única d’acostar-nos a ells i conèixer de primera mà els seus projectes i experiències.

Jazzà vol ser un punt de trobada a Cassà de la Selva per descobrir algunes de les noves propostes jazzístiques del país i gaudir plegats de la música en estat pur.

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H