La 19a edició del Solfejant arriba a un nou escenari

SOLFEJANT GENÈRIC 1080pxEl cicle de concerts d'estiu aquest any tindrà lloc al nou escenari de Can Parera, aquest espai que es va estrenar per la festa major serà una nova ubicació per propostes culturals al nucli urbà.


El Solfejant comença el 14 de juliol amb propostes de música de qualitat de l'escena catalana, que ocuparà les nits dels dijous fins a l'11 d'agost. Tutti Veus torna a Cassà i enceta la programació amb Rumb a la Rumba, un espectacle dinàmic i divertit pensat per a fer gaudir a tots els públics.

El 21 de juliol Juan Gómez "Chicuelo" portarà el punt de flamenc al cicle, aquest guitarrista que ha acompanyat a artistes flamencs com Enrique Morente o Miguel Poveda és un dels guitarristes amb més rellevància al panorama actual. De la seva música diuen que és autèntica i elegant, a més del flamenc també ha jugat amb el jazz acompanyant Chano Domínguez o Marco Mezquida. El Solfejant serà una de les poques oportunitats per poder gaudir de la seva música en directe a les comarques gironines.

El 28 de juliol Les Sommeliers presenten el seu tercer disc "Per dins i per fora", un maridatge musical de diferents estils, i en aquesta ocasió ho fa combinant la íntimitat de la música acústica,  instruments clàssics i moderns per donar-li una sonoritat que ja te el seu segell propi . Aquest cinquet de dones presentaran els temes del seu nou disc, temes originals i propis que les mostren per fora però també per dins: la seva part més exposada i externa, però també la més íntima i personal.

La Ludwig band farà el primer concert d'agost, el dijous 4, presentant el seu particular repertori amb un so folk que veu de Jaume Sisa, Pau Riba i fins i tot de Bob Dylan. Es diuen a si mateixos la segona millor banda d'Espolla, però van guanyar el premi Enderrock al millor disc de 2021. Han publicat dos àlbums des de la seva fundació l'any 2017, entre Espolla i l'Hospitalet de Llobregat fent equilibris entre el folk i el pop-rock igual que ho fan jugant amb l'imaginari empordanès i en ocasions el bíblic, un directe que segons ells és irrepetible a cada concert.

Les Anxovetes  tancaran el cicle de concerts del Solfejant, l'11 d'agost,  amb el seu espectacle més íntim i recollit "(d)ones", una ocasió per veure el vessant més personal i femenina d'aquesta formació que en aquest nou treball prenen el gènere tradicional de l'havanera com a punt de partida per anar molt més enllà, i fins i tot allunyar-se'n, oferint un espectacle que reforça, revisa i amplia el repertori de cançons marineres i combina cançons pròpies i inèdites amb cançons populars, totes elles lligades amb un fil conductor que explica històries del mar amb veu de dona.

Ja podeu consultar el programa i comprar les vostres entrades o l'abonament per a tot el cicle de concerts a cassa.cat/solfejant.

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H