Julieta, Pelukass i Juantxo Skalari als concerts de Barraques de la Festa Major de Cassà, del 24 al 26 de maig

2024 05 07 Cartell Barraques FM Cassà de la Selva 2024Us avancem la programació dels concerts de Barraques que tindran lloc del 24 al 26 de maig, dins les activitats de la Festa Major de Cassà de la Selva.

El grup cassanenc Batelblat serà l’encarregat d’obrir els concerts de Barraques el divendres a les 23.30 h, seguit de Juantxo Skalari & Rude Band, una banda veterana que reivindica l’ska. Tot seguit, a la matinada de dissabte arribarà la proposta festiva amb les versions de Pelukass. El dj local DJ Bouette tancarà les actuacions de divendres.

Aquest any Julieta, serà el plat fort de les actuacions de dissabte, aquesta artista que s’ha situat entre els noms de referència del panorama musical català presentarà el seu nou espectacle, dins la gira “Tu juru la ju tour”  a l’escenari de les barraques, ho farà després de l’actuació de The Lutos, a la 1.30 h. Animal dj’s amb Animal Show acabarà la nit de dissabte.

En Guillem Estadella obrirà la nit de diumenge a les 22. 30 h, després del sopar de Barraques,  amb el seu espectacle “Quin Pollastre!”on parlarà de com salvar situacions complicades, pollastres que s’ha trobat a la seva vida,  amb humor, jugant entre el monòleg i la improvisació. La Porca Ventura tancarà la programació de les barraques reversionant les grans cançons de la història recent de la música catalana.

Divendres 24

23.30 h Batelblat

Batelblat és un grup cassanenc fundat el 2022. El trio toca rock amb influències punk i metal, i amb lletres construïdes des de la ràbia i la sinceritat. Barregen temes propis amb alguna versió.

01.00 h Juantxo Skalari & Rude Band

Juantxo Skalari, més de 29 anys reivindicant tot aquest moviment que ha catapultat l'ska, el rocksteady o el reggae al llarg dels més de 55 anys d'història. Ha liderat Skalariak durant més de 13 anys i ha recorregut el món i ha fet centenars de concerts entre Europa i Llatinoamèrica.

02.30 h Pelukass

Ja no són únicament un dels noms de referència de les festes majors de les comarques gironines; cada cop tenen més presència a la resta del país. Aquesta carrera meteòrica, en un panorama musical tan competitiu i massificat, l’han aconseguit amb un espectacle magnífic que destaca per sobre de la resta de propostes. Amb Pelukass cada concert és únic i memorable.

04.30 h DJ Bouette

Aniol Bou Visa va començar al món del Dj i la producció musical com a DJ Bouette. A poc a poc ha anat escalant fins a arribar a punxar en alguns llocs de renom. El xou de DJ Bouette combina estils com l'urban, EDM i techno.

Dissabte 25

00.00 h The Lutos

The Lutos, és un projecte jove de versions amb cançons de pop-rock a les comarques gironines. Venen amb molta força per fer-vos cantar i ballar amb un directe potent i enèrgic.

01.30 h Julieta

Julieta, intèrpret, compositora i productora, s'ha consagrat com un dels màxims referents de la nova escena pop catalana. Després de l'èxit del seu àlbum 5 AM i una gira que recopilà més de trenta concerts arreu d’Espanya, l'artista s’acomiadà del 2023 traspassant fronteres en un increïble sold out a Londres i amb la venda total en 24 hores del seu final de gira a la Sala Apolo de Barcelona.

03.00 h Animal Show

El xou dels Animal, un plus per a la vostra festa! Animal dj’s és un dels xous més potents del territori, una de les grans propostes artístiques en format discjòquei a l’escena de festes majors catalanes.

Diumenge 26

22.30 h Guillem Estadella

Qui no ha hagut de salvar un bon pollastre a la seva vida? Guillem Estadella, tot i la seva curta edat, ja n'hi ha hagut de resoldre uns quants. Per això, està decidit a fer teràpia amb el públic, i parlar de totes aquelles situacions complicades que, de bon segur, més d'algun ho ha viscut. Un monòleg que combina l'Stand Up, amb la improvisació i un parell d’ous. Esteu preparats per a viure la revolució del corral?

00.00 h La Porca Ventura

Teniu ganes de saltar i cantar Txarango, Gossos o Antònia Font? O preferiu recordar Lax’N’Busto, Sau, Sopa de Cabra i Els Pets? Sou més modernets i us agraden Oques Grasses, Zoo i Mishima? O vau ser dels que dubtàveu entre ser del #teamManel o del #teamAmicsdelesarts? Sigui com sigui, la Porca Ventura us durà de la mà a reversionar un grapat de cançons de la història de la música catalana a ritme de festa.

Podeu consultar la programació de barraques a cassa.cat/festa major.

El pròxim divendres 10 de maig a les 18.30 h presentarem el programa complet, de totes les activitats de la Festa Major de Cassà, a les Golfes de Can Trinxeria.

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H