Resolució de les entitats que disposaran de barraca a la Festa Major 2017

Avui finalitza el termini de resolució per donar resposta a les sol·licituds rebudes per part de les entitats per disposar d'una barraca durant la Festa Major de Cassà de l'any vinent.

En total hi ha hagut 4 entitats que s'han presentat per tenir una barraca: l'AEiG La Claca, la Societat de Caçadors de Cassà, els Amics de la Sardana i la UD Cassà. Seguint els barems de puntuació establerts al nou reglament, les entitats que disposaran de barraca a la Festa Major de l'any vinent seran l'AEiG La Claca, la Societat de Caçadors de Cassà i els Amics de la Sardana. A banda d'aquestes hi haurà també la barraca de la Comissió de Festes, tal com estableix la normativa i les bases de participació per disposar d'una barraca durant la festa major de Cassà a l'exterior del pavelló polivalent municipal. 

A partir del mes de novembre l'Ajuntament i la Comissió de Barraques, integrada per les entitats participants, començaran a treballar tots els detalls de les barraques de l'any vinent que seran del 9 al 12 de juny de 2017.

 

Consulta el decret de resolució (PDF)