La nit més màgica de l’any, en vídeo

Aquesta setmana arrenca la promoció per a la Cavalcada de Reis de Cassà amb el llançament d'un vídeo que es va enregistrar la passada cavalcada i que, sota el títol de "Cavalcada de Reis de Cassà, la nit més màgica de l'any", mostra allò pel que s'organitza cada any l'arribada de Ses Majestats: la il·lusió i l'emoció en les cares dels més menuts. El vídeo es pot trobar a la plataforma YouTube i des d'avui mateix se'n fa difusió a les xarxes socials.

El dia 5 de gener, doncs,  arriba la nit més màgica de l'any amb la Cavalcada de reis i l'arribada al nostre poble de la comitiva reial amb els 3 Reis Mags de l'Orient, acompanyats de més de 150 patges. Des de ben lluny arribaran amb música, percussió, foc, cavalls,... i molts i molts regals.

El recorregut de la cavalcada de reis començarà a 2/4 de 7 de la tarda pel Passeig del Ferrocarril, seguint per la Rambla Onze de Setembre, girant al carrer Ample cap al carrer del Raval per arribar al Passeig Vilaret pel carrer Bonavista. Després de la volta al passeig, enfilarà pel carrer de les Barraquetes fins arribar a la plaça de la Coma, on farà la volta i on baixaran Ses Majestats a les seves estances on l'alcalde de Cassà, Enric Bagué, els donarà la benvinguda al nostre poble i on Ses Majestats diran unes paraules per a tots els nens i nens i els seus pares que hagin anat a esperar-los.

Informem que els pares que tingueu nens/es malats aquell dia podreu trucar a la Policia Local de Cassà (Tel. 972 46 10 89) i els tres Reis els passaran a visitar.