6 de novembre | Jove, vine al "I a Cassà... què?" i digues la teva. Et volem sentir!

L'àrea de Joventut organitza el divendres 6 de novembre des de les 16.30 i fins a les 23 h una jornada participativa a l'Espai Jove l'Escorxador (Enric Coris, 11) oberta a tots els joves del poble (des de 12 fins a 30 o més anys).

Sota el títol "I a Cassà... què?" es volen recollir les propostes d'activitats, sortides, cursos, festes i altres idees per dissenyar junts les principals accions que s'organitzaran des de Cassà Jove els propers 4 anys. 

Durant la tarda hi haurà concerts de joves cassanencs i el food truck "El petit Isard", on s'hi podran degustar amanides, cuscús, entrepans, pastissos...

S'organitza així tota una festa per acabar recollint idees dels joves que tenen ganes que a Cassà s'hi facin més coses per ells.  

 

FORMULARI DE PARTICIPACIÓ

Paral·lelament, l'àrea de Joventut també ha activat un formulari totalment anònim per anar recollint opinions de diferents joves de forma digital. Podeu participar contestant aquest formulari. Totes les idees seran valorades i es tindran en compte a l'hora de planificar el full de ruta dels propers 4 anys.