Cassà ja disposa d'impulsora del programa 'Garantia Juvenil'

Els joves de Cassà de la Selva més grans de 16 anys i menors de 30 anys que no tenen feina ni estan actualment formant-se (tot i que poden tenir formació) disposen a partir d'avui d'una persona de referència que impulsa el programa europeu 'Garantia Juvenil' i que els pot donar assessorament i oferir treball, pràctiques o formació.

Aquesta persona es trobarà cada segon i quart dimecres de mes de 10 a 14 h al Punt d'Informació Juvenil (segon pis del Centre Cultural Sala Galà), on atendrà a tots aquells ciutadans interessats en rebre el seu assessorament. 

La 'Garantia Juvenil' és una iniciativa a nivell europeu per reduir l'atur juvenil. Entre tots els que compleixen els requisits, en un termini de quatre mesos, la Generalitat ofereix una oferta de treball, pràctiques o formació. 

Per a més informació contacteu amb l'àrea de Joventut al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i al telèfon 972 46 39 66. També podeu contactar amb l'impulsora del programa al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amplia la informació del programa 'Garantia Juvenil'