Lliurament de premis del Concurs de dibuix per a la Promoció del Reciclatge a Cassà

La guanyadora del concurs, Rosa M. Cabarrocas

Avui dimecres 26 de març s'ha fet a la Sala de Plens de l'Ajuntament el lliurament dels premis als alumnes guanyadors del Concurs de dibuix per a la promoció del reciclatge a Cassà de la Selva, i als seus respectius col.legis.


Aquest concurs es va convocar amb la intenció d'aconseguir un bon logotip per fer promoció del reciclatge al nostre municipi, tot i que el concurs en sí ja és una bona acció de promoció. Hi han participat alumnes del cicle superior d’educació primària de les tres escoles de Cassà.
Els guanyadors han estat:
Millor dibuix: Rosa M. Cabarrocas Dangla, de 6è A de l'escola Puig d'Arques, amb una imatge d'un planeta Terra somrient dintre d'una bossa de reciclatge.
Millor eslògan: Xènia Garcia Vàzquez, 6è de l'escola Aldric, amb el lema: "Somriu al reciclatge, somriu al futur!".
Els premis que s’ha lliurat són: una bicicleta, cedida per Ferrovial Servicios, a l'alumna que ha fet el millor dibuix; un patinet a l'alumna que ha fet el millor eslògan; i dos lots de llibres a les escoles, compostos per una col·lecció completa, de 8 títols, de la biblioteca Lluís Esteve, editat pel Consorci de les Gavarres i un exemplar del llibre "Sense anar més lluny, diari d'un naturalista a les Gavarres", de Jaume Ramot.
 S'està treballant per a poder fer una exposició amb tots els treballs presentats que, en general, són molt optimistes i acolorits, i donen un missatge molt clar de què cal fer i perquè.L'autora del millor eslògan, Xènia Garcia