Des de la Residència Geriàtrica Sant Josep, moltes gràcies a tothom

Avui fem pública aquesta carta de la Residència Geriàtrica Sant Josep de Cassà, que des del primer dia de la pandèmia, està treballant incansablement.

Des de la Residència Geriàtrica Sant Josep de Cassà volem fer un agraïment públic a les moltes col·laboracions i mostres de suport que ens arriben cada dia. 

Des del primer dia de la pandèmia, hem rebut donacions per part de moltes empreses, associacions, entitats, famílies i persones particulars. La vostra col·laboració ens està anant molt bé per lluitar contra la COVID-19: gels, mascaretes, bates, guants, gorros, peücs, pantalles, accessoris de prevenció i tot tipus de material, així com donacions en metàl·lic.

També donem gràcies pels missatges de suport, vídeos i actuacions musicals que rebem de les famílies, amics, veïns, alumnes de les escoles i associacions del municipi.

I per últim agrair totes les iniciatives solidàries que surten de forma anònima com la de "Cartes amb Cor”, que fa uns dies una professora va impulsar per tal que els alumnes ens fessin arribar dibuixos, vídeos, etc.

Volem citar el nom de les empreses que fins a dia d'avui ens han fet arribar el seu suport i donacions:

Cuits, Josep Besalú i Família, UD Cassà, Sandra Gelabert i grup de makers de Cassà, Inplacsa, Hipermercat Cassà, , El Didal, Núria Ferrer,Tintoreria Teresa, Marta Bassols, Neus Vila, Montse Llinàs, Pintenvans, Sastreria Dausà, Ribalta, Mecàniques Vidal, Art Floral, Fundación Grupo Vmv, La Caixa de Pensions, Magnatura.

I sense oblidar a tota la gent particular, que les vostres aportacions ens estan ajudant molt cada dia.

Son moments durs i sense precedent, però el vostre recolzament diari, ens encoratja a seguir treballant per vèncer aquesta pandèmia i, el més aviat possible, tornar-vos a obrir les portes del centre per poder abraçar a la gent gran que tant estimem.

Moltes gràcies a tothom

L’equip de la Residència Geriàtrica Sant Josep