Tant per tant, fem-ho bé

Tant per tant, fem ho beDes de Cassà de la Selva, hem volgut començar aquest any 2021 amb una nova campanya per conscienciar a la ciutadania de les avantatges i les necessitats de reciclar i reduir les deixalles que produïm cada dia.

Tots coneixem l’excés de residus que generem diariament. Amb aquesta nova campanya, es vol conscienciar i fer arribar a la ciutadania, la necessitat de reduir el residus que generem, i recordar on s’han de dipositar cada un d’aquests.

Accions de la campanya

Aquesta campanya consta de diferents accions:

  • La primera és una revista de 16 pàgines que s’ha començat a enviar casa per casa, on s’hi poden trobar consells per reduir els residus, el lloc on s’han de dipositar, i les ajudes municipals a l’hora de reciclar, fer servir la deixalleria i el compostatge casolà. També s’hi detallen totes les facilitats que ofereix el consistori, a l’hora de la recollida de voluminosos, recollida comercial, etc.
  • També hi haurà un equip de persones que a través d’uns punts informatius aleatoris en els llocs més cèntrics i concorreguts del municipi, informaran a la ciutadania de la forma que cal reciclar, i ajudaran a esvair els dubtes que puguin tenir.
  • Una acció important és la que vol donar més visibilitat a les deixalles i voluminosos del carrer. Aquests se senyalitzaran amb uns adhesius i unes cintes per fer més evident el que està malament i que cal dipositar-ho al seu lloc.

Revista i eslògan de la campanya

Des de l’ajuntament som conscients de la importància de reciclar i que es molt difícil poder perseguir als ciutadans incívics només amb sancions. Per això, s’ha començat aquesta campanya clara i directa.

L’eslògan de la campanya parla per si sol.  Tant per tant, fem-ho bé. Amb cada petit gest, fem un Cassà més net, un Cassà més sostenible.


Per tal d’avançar plegats cap a un model d’economia circular, des de l’Ajuntament hem considerat molt oportú recollir en aquesta revista, totes les eines que tenim a disposició de la ciutadania per fer una correcta gestió dels residus domèstics i comprometre’ns amb el medi ambient.

La revista, s’ha enviat casa per casa i també es pot trobar en el web  cassa.cat/tantpertantfemhobe.

Si Cassà de la Selva és net, tots guanyem qualitat de vida. Si dipositem cada residu al seu lloc, estalviem recursos i beneficiem el medi ambient. Cada granet de sorra és important!

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H