Porcs senglars, fan malbé algunes zones enjardinades del municipi

Porcs senglarsLa setmana passada es van tornar a veure a l'entorn urbà de Cassà de la Selva porcs senglars durant la nit. 

Aquest animals van ser vistos en diferents llocs del municipi durant el confinament de l’any passat, però no és habitual trobar-los en el entorn urbà, malgrat el tinguem tant a prop.

Cassà de la Selva és un municipi al peu de Les Gavarres, entorn on s’hi troben molts d’aquests animals, hi fan vida i tenen les seves cries.  Malgrat això no és habitual que aquest animals arribin fins als carrers del municipi.

En el cas de trobar-ne algun, cal evitar apropar-se a l’animal. Si el tenim a prop, s’han d’evitar fer moviments o sorolls bruscos, ja que ho podrien interpretar com una amenaça directa i enfrontar-se a nosaltres.

Des de l’Ajuntament, es vol controlar que hagi estat una cas puntual. Per això es demana la col·laboració de la ciutadania. En el cas de que alguna persona vegi algun d’aquests animals en alguna zona del poble, agrairíem que es truqui a la Policia Local o es comuniqui a l'Ajuntament a través de les xarxes socials amb un missatge privat.