• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

A Cassà comptarem amb una nova ruta ciclista, que enllaçarà l'acutal ruta del carrilet, a l'alçada de can Gurí, i arribarà fins a Cales de Malavella.

Es tracta d'una inciativa de l'Ajuntament de Caldes de Malavella, que ha generat una ruta ciclista al seu municipi, que es dirà la Ruta Termal.

La Ruta Termal està integrada dins el Consorci de Vies Verdes i passarà pel nucli de Caldes. Per un extrem connectarà amb la Via Verda del Carrilet, que va d'Olot a Sant Feliu de Guíxols passant per Girona. Per l'altre extrem, enllaçarà amb la Via Augusta o camí ral, a l'alçada de la Creu de la Mà (a prop de la PGA Golf de Caldes). Té 14 quilòmetres de llargada i alguns trams seran exclusius per a ciclistes i vianants, mentre que d'altres estaran compartits amb vehicles a motor. A part del nucli de Caldes, passarà també per Aigües Bones i per la urbanització del Golf, encara que la major part del recorregut passarà per entorn rural i boscos. El sender aprofita en bona part camins ja existents però hi fa una tasca important d'adequació i senyalització.

Més info: http://www.caldesdemalavella.cat/noticies/l-eix-transversal-de-caldes-de-malavella-en-marxa