Es reubiquen les papereres del poble donant resposta a peticions de ciutadans

Durant el mes de gener s'ha analitzat els punts de la via pública on hi ha papereres i s'ha conclòs que del total de 210 papereres que compta el municipi, 12 s’han de reubicar i cal afegir-ne 17. La revisió del Pla de papereres municipal s’ha fet degut a diverses peticions de ciutadans que reclamaven una actuació en aquest sentit.

El motiu de la reubicació de 12 papereres és perquè es trobaven en zones on ja n’hi havia d’altres a una distància molt propera. Per altra banda, els 17 nous punts on se n’han incorporat de noves són a zones amb passos de vianants, nous espais comercials, les àrees de lleure per a gossos i a places on hi ha bancs i/o jocs infantils.

L’Alcalde Martí Vallès ha explicat que es tracta “d’una actuació prèvia i necessària que ha de servir per començar a millorar la neteja viària del poble”. Vallès ja va anunciar dies enrere que l’equip de govern està treballant per millorar la gestió de la neteja de la via pública, així com amb el desenvolupament d’una campanya que conscienciï als ciutadans de la necessitat de mantenir els espais públics nets.