Programació del Nadal a Cassà

2016-12 nadalBANNEREl mes de desembre arriba amb tota la programació de les festes nadalenques de Cassà. Aquí podeu consultar el llibret amb tots els actes organitzats al municipi per celebrar el Nadal.

L'encesa de llums ornamentals a la via pública, que donarà el tret de sortida a les festes nadalenques del municipi, serà el divendres 2 de desembre al vespre. A partir d'aquí les activitats començaran el 14 de desembre i s'allargaran fins al 8 de gener.

Un dels actes centrals que serviran per visualitzar l'inici de les festes nadalenques al poble serà el Mercat de Nadal del 17 de desembre que tindrà lloc a la plaça de la Coma de 10 a 20 h. 

Durant les festes nadalenques es farà el concurs d'Instagram del #NadalaCassà. La persona amb la fotografia guanyadora obtindrà un sopar per a dues persones al restaurant Shangai.

Com a novetat d'enguany, durant les vacances de Nadal, l'empresa Castellet amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cassà, organitza un casal i un Parc Infantil de Nadal al Pavelló Polivalent anomenat Nadalenks. Trobareu tota la informació aquí.

 

Consulta el fulletó del Nadal a Cassà

Consulta el lloc web amb totes les activitats del Nadal a Cassà