Nova senyalització de les rutes a peu i en bicicleta a Cassà

2022 09 21 rutes a CassàA partir d’avui ha començat  la instal·lació de la senyalització de diverses rutes que es podran fer a peu o en bicicleta al municipi. Aquestes noves rutes, que discorren tant per la plana com per les Gavarres, permetran descobrir el territori cassanenc a la població resident i als seus visitants.

El projecte “Rutes de Cassà, vila surera” comptarà amb diverses rutes amb distàncies d’entre 2 i 21 km i diferents graus de dificultat, per tal d’arribar a tots els públics.

Els senyals que s’instal·laran s’han dissenyat tenint en compte els criteris de sostenibilitat per tal de generar el menor impacte possible al territori i alhora permetre una correcta orientació. Els indicadors es col·loquen a suports existents sempre que sigui possible i a estaques de fusta allà on no hi ha cap suport.

Aquest projecte es complementarà amb la instal·lació de plafons explicatius a l’estació i a l’àrea d’autocaravanes, la creació d’una nova pàgina web que difondrà els valors i els recursos territorials i patrimonials de Cassà, i un mapa del municipi amb les rutes i informació d’interès per a les persones visitants.

Amb aquest seguit d’accions, l’Ajuntament vol posar en valor els recursos del municipi capaços d’atraure visitants que valorin el paisatge, la història, el patrimoni i la cultura i que alhora dinamitzin el poble.