La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols recupera els Premis Cambra

2022 12 02 cambra de comerçLa Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Sant Feliu de Guíxols recupera els PREMIS CAMBRA aquest 2022. Ha volgut distingir, en aquesta ocasió, empreses que han destacat dins les categories d’inversió turística, dinamisme comercial, tradició turística, tradició comercial, desenvolupament sostenible, projecte social, sostenibilitat turística i dinamisme internacional. En definitiva, a aquelles empreses de la seva demarcació que s'han distingit dins dels sectors del Comerç, la Indústria, el Turisme i els Serveis.

La Fundació Eurofirms amb seu a Cassà ha rebut el premi al projecte social, aquí podeu veure la llista de premis atorgats:

  • El Premi a la inversió turística ha estat per l'empresa POLA GIVEROLA RESORT de Tossa de Mar.
  • Per al dinamisme comercial, a l'empresa BLAUDEBLAUS de Tossa de Mar. El Premi a la tradició turística, pel restaurant CAN POU de Vidreres.
  • El Premi a la tradició comercial s’ha lliurat a l'empresa TEIXITS ARXER de Sant Feliu de Guíxols.
  • El Premi al desenvolupament sostenible, per l'empresa LA SANTA MARKET de Santa Cristina d’Aro.
  • El Premi a la sostenibilitat turística, a l'empresa GOETTEN APARTAMENTOS de Platja d'Aro. 
  • El Premi al dinamisme internacional s’ha lliurat a l'empresa GLOBALIMAREUROPA de Llagostera.

Els guardons han estat atorgats pels diferents alcaldes de cadascun dels municipis que representa la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols: Sant Feliu de Guíxols, Tossa de Mar, Platja d’Aro, Santa Cristina d’Aro, Llagostera, Cassà de la Selva i Vidreres. L'acte de lliurament va tenir lloc ahir, a l'hotel S’Agaró. L'acte va començar amb les intervencions del president de laCambra, el Sr. Eduard Bosch, les intervencions del subdelegat del govern a Girona, el Sr. Albert Bramon i del Sr. Jordi Camps, diputat de Promoció i Desenvolupament Econòmic i Local de la Diputació de Girona. Després  va tenir lloc la tertúlia  "El valor del talent a les empreses", moderada pel periodista Josep Puigbó, amb la participació d'Albert Corbella, National Leader de Selecció d'Eurofirms, juntament amb el Sr. Xavier Albertí, director de l’empresa Joaquim Albertí S.A. (La Selva). La cloenda oficial va ser a càrrec del Sr. Josep Polanco, Director dels SSTT d’Economiai Hisenda de la Generalitat de Catalunya a Girona i en representació de la Delegació del Govern.