• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

zombiesOustlast Zone és una activitat d’oci alternatiu, caracteritzada per suposar un desafiament contrarellotge en el qual els supervivents hauran de trobar el refugi i aconseguir entrar-hi abans que s’acabi el temps. 

 

La infecció ha guanyat, els zombies han aconseguit exterminar gairebé tota la raça humana i ja no hi ha esperança. Outlast Zone no vol trobar la solució ni salvar el món. Aquí has de sobreviure, col•laborar o vendre els teus companys i aconseguir entrar a l’última zona segura.

Digues, supervivent, acceptaràs el repte? T’esperem a Outlast Zone.

Aquí les decisions compten. Interpreta el teu personatge fins al final, sigui qui sigui el que has escollit ser.

Estàs envoltat i cansat. Els morts et rodegen. Sembla que hi ha una mínima possibilitat d’èxit si vas per l’esquerra, però aquests zombies se't poder tirar a sobre en qualsevol moment...

A Cassà, venda d’entrades al Centre Cultural Sala Galà (C. Molí, 9) i a la Piscina Municipal (Passeig del Ferrocarril, 119)

Edat mínima per participar: 10 anys. Menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult; de 14 a 17 anys només es requerirà autorització paterna.

Preu: 15 €

Més informació a

https://zombies.es/es/events/outlast-zone-en-cassa-de-la-selva-girona

L’esdeveniment tindrà lloc de les 11 de la nit fins les 3 de la matinada i centrarà l’activitat al centre del poble i zona esportiva, tot i que pot haver-hi afectacions i actuacions a tot el poble. Per recrear l’activitat es comptarà amb la presència d’actors i actrius vestits i caracteritzats de zombis en diferents espais i carrers del municipi. També hi haurà afectacions en la mobilitat i aparcament del centre del poble, fet que estarà degudament senyalitzat. És possible que en determinats moments de l’activitat també hi hagi apagades de l’enllumenat públic.