Presentació dels acords i compromisos per la millora de la col·laboració dels diferents cossos de policia locals

 Aquest matí ha tingut lloc a Girona,  a la seu dels Serveis Territorials de la Generalitat, la presentació de l’esborrany, que defineix la col·laboració entre els ajuntaments de  Llagostera, Caldes de Malavella i Cassà de la Selva, en matèria de serveis de seguretat pública.

Han assistit a la reunió el director dels Serveis Territorials a Girona, Sr. Albert Ballesta; la subdirectora general de coordinació de policies locals, Sra. Marta Pons; l’alcalde de Llagostera, Sr. Toni Navarro; el regidor de governació de l’Ajuntament de Caldes de Malavella, Sr. Sergi Mir; l’alcalde de Cassà de la Selva, Sr. Robert Mundet; i el regidor de governació de Cassà, Sr. Marià Montsuñer.

En la reunió s’ha debatut la idoneïtat i necessitat de compartir diverses actuacions a nivell de policia local per implementar sinergies que augmentin l'efectivitat dels cossos, l'agilitat en la resposta davant d'incidències i la col·laboració en la gestió dels recursos. Als Serveis Territorials s’ha demanat la col·laboració del departament d’interior i del cos de policies. En el document presentat, que s’estudiarà a fons per  tal de garantir al màxim la validesa jurídica dels acords que es volen prendre, es pretén  millorar l’eficàcia i  l’eficiència dels diferents cossos municipals de policia d’aquests pobles.