Nous talls de carrers per a garantir la seguretat a la sortida de les escoles

Inici escoles 2A partir d’avui dimarts, i per evitar aglomeracions a les sortides d’alguns centres escolars del municipi, es procedirà a tallar la circulació ens els carrers Hospital, carrer Ample i carrer Germà Agustí.

 

L’Àrea de Governació ha pres aquesta decisió per tal de garantir la seguretat a les sortides de les escoles i evitar els problemes de trànsit i aparcament que es produeixen en aquests punts.

A l’escola Puig d’Arques, es tancarà el carrer de  l’Hospital des de la Rambla Onze de Setembre fins a la baixada de la piscina. Aquest punt, ja es tancava l’any passat i a partir d’avui, se seguirà de la mateixa manera.

El tall serà des de les 16.20  fins a les 16.40 h.

A l’escola La Salle, es tancaran els carrers Germà Agustí i el carrer Ample, que són els dos carrers que utilitzen els alumnes per sortir del centre.

El tall serà des de les 16.45  fins a les 17.10 h.

Nou aparcament al carrer Hospital.

Des de fa unes setmanes, es va obrir un nou aparcament al carrer Hospital,  a l’antiga fàbrica de Can Molinas, que permet aparcar a poca distància d’aquests dos centres, i anar caminant a l’escola per recollir la mainada. Al costat d’aquest aparcament, hi ha un camí escolar segur per accedir a l’escola Puig d’Arques.

En el cas de l’escola La Salle, a més,  disposa de l’aparcament del Reliable, des del qual es pot anar caminant per un camí escolar segur fins al centre.