La Junta Local de Seguretat de Cassà es reuneix per valorar la seguretat pública en el municipi

Reunió Local de la Junta de SeguretatAhir dimecres es va celebrar a Cassà de la Selva una reunió ordinària de la Junta Local de Seguretat que va servir per intercanviar informacions entre els diferents cossos de seguretat que intervenen i tenen competències en el municipi.

 

En aquesta junta, es van debatre diferents temes de seguretat ciutadana que afecten el nostre municipi, exposant les problemàtiques existents i acordant estratègies per millorar la coordinació dels diferents cossos de seguretat amb l’objectiu de ser més eficients.

També es van analitzar diferents fets de delictius succeïts a la nostra població i és va destacar que a Cassà de la Selva, l’índex delinqüencial per habitant està a la meitat respecte de l’índex de Catalunya.

La Junta va està presidida per l’alcalde Robert Mundet i van assistir-hi el Subdelegat de Govern a Girona, sr. Albert Bramón, el Director dels Serveis Territorials de la Generalitat de Catalunya a Girona sr. Albert Ballesta, el regidor de Governació de l’ajuntament, sr. Marià Montsunyer, i diferents caps i comandaments de les forces i cossos de seguretat dels Mossos d’Esquadra, Policia Nacional,  Guardia Civil i el sergent en cap dels bombers de Cassà de la Selva.