5 detinguts per transportar marihuana, gràcies a la intervenció de la Policia Local de Cassà

5 detinguts per transportar marihuana gràcies a la intervenció de la Policia Local de CassàArran de la intervenció que la Policia Local va fer a Cassà de la Selva, el passat 27 de setembre, es van poder detenir 5 persones, una d’elles menor d’edat,  relacionades amb un presumpte delicte contra la salut pública.

 

Els fets van tenir lloc la matinada del dia 27, quan la policia local va sorprendre una persona que circulava per un carrer del municipi amb plantes de marihuana. El sospitós, al ser sorprès pels agents, va llençar les plantes i va intentar fugir a través dels patis de les cases properes. Aquesta fugida li va causar diverses ferides que van obligar a traslladar-lo a l’hospital Josep Trueta, després de ser detingut per la policia de Cassà de la Selva.

Amb l’avís que la Policia Local va fer al cos de Mossos d’Esquadra, la policia autonòmica va interceptar i detenir 4 persones més a la carretera de Sant Feliu. Els sospitosos portaven tres bosses de brossa industrials amb 20.5 quilos de plantes de marihuana.

Segons les estimacions de l’Oficina Central d’Estupefaents del Ministeri de l’Interior, la droga interceptada tindria un valor de 50.275 euros.

Els quatre detinguts, majors d’edat, van passar a disposició del jutjat d’instrucció de Girona, que va decretar llibertat amb càrrecs, i el menor serà citat a declarar per la Fiscalia de Menors de Girona.