Incendi a Cassà de la Selva

2021 04 incendi a CassàAquest matí, a les 8.42 h els Serveis d’Emergències de Catalunya han estat alertats d’un incendi al carrer Raval 51, de Cassà de la Selva.

 

El foc ha estat en un edifici de cinc plantes, i l’incendi, només ha afectat a l’immoble de la planta baixa.

Al lloc dels fets s'hi han desplaçat diferents dotacions de la Policia Local, vuit dotacions dels Bombers, Mossos d'esquadra i ambulàncies.

El cos de Mossos d’Esquadra ha assumit la investigació d’aquest fet en el qual hi ha hagut dues víctimes mortals, una persona ferida que s’ha traslladat a l’hospital Santa Caterina amb diferents afectacions, i tres persones més que han estat ateses amb afectacions lleus. 

Des de bombers s’està valorant si hi ha hagut danys estructurals a l’edifici.

Al lloc dels fets, hi han comparegut l'alcalde Robert Mundet, el Regidor de Governació, Marià Montsunyer, el sr. Pere Vila, delegat del govern de la Generalitat a Girona, el sr. Albert Ballesta. director del Serveis Territorials d'Interior a Girona i diferents responsables de Mossos d’Esquadra i del servei d’Emergències de Catalunya.  

L’alcalde Robert Mundet ha lamentat la desgracia i ha recordat que en aquesta zona, hi ha un problema amb els habitatges ocupats. Fa unes dues setmanes, l’Ajuntament amb la Policia Local, va fer-hi diferents actuacions.