Actuació conjunta de les policies locals de Cassà, Llagostera i Caldes aquest cap de setmana

2022 06 20 accio conjunta policiaEl passat cap de setmana es va coordinar una actuació conjunta en el marc del conveni de col·laboració de les policies locals dels tres municipis.Es van realitzar un seguit de controls de trànsit i de seguretat ciutadana de manera coordinada, amb un dispositiu de set agents de les diferents localitats a més de la unitat canina, un vehicle d'atestats i dos vehicles patrulla. Aquests controls van tenir lloc des de les 19.00 hores del dissabte dia 18 de juny i fins a les 02.50 hores del diumenge dia 19 de juny a punts estratègics de Cassà, Caldes i Llagostera.

Amb aquestes actuacions es pretén reforçar la seguretat ciutadana millorant la coordinació i sumant els recursos dels tres municipis. Amb l'acció de dissabte es van detectar diferents actes de denúncia per infraccions a la Llei 4/2015 de Protecció de la Seguretat Ciutadana, per substàncies i objectes prohibits, diverses proves positives de drogues en persones conductores, es van instruir diligències per delictes contra la seguretat viària i es van denunciar diversos conductors per ITV caducada o permís de conduir caducat.

Es preveu repetir aquest tipus de dispositius conjunts tal com es va establir en el conveni de col·laboració signat el passat mes d'abril.